Közélet

2010.08.11. 09:43

A Jobboldali Összefogás Vámos Lászlót indítja Békésen

Vámos László, a Jobboldali Összefogás Békésért Polgári Kör békési polgármesterjelöltje — tájékoztatta lapunkat közleményében a szervezet szerda reggel.

p. g.

Mint azt állásfoglalásukban leszögezték: tekintettel a Békésen kialakult politikai helyzetre, a város lakosaiért, a békési kisemberekért érzett felelőségtudattól és lokálpatriótizmustól vezérelve, minden önös érdeket félretéve állítanak jelölteket az önkormányzati választásra.

A Jobboldali Összefogás-KDNP közleményében a képviselő-jelöltek nevét is nyilvánosságra hozta. Eszerint  Barkász Sándor, Balázs László, Mészáros Sándor, Miklós Lajos, Mucsi András, dr. Pálmai Tamás, Pocsaji Ildikó és Vámos László méreti meg magát október harmadikán.

Vámos László polgármesteri tisztségre jelölésével egyébként ismét kettőre emelkedett a polgármester-jelöltek száma Békésen. Mint ismert, korábban úgy tűnt, hogy Izsó Gábor jelenlegi fideszes polgármester és a Fidesz jelöltjeként Erdős Norbert indul harcba a posztért, ám Izsó később bejelentette, hogy visszalép.

A jelöltek száma viszont hamarosan tovább emelkedik majd, hiszen a szocialisták szerda kora délután jelentik be, ki lesz a polgármester-jelöltjük. A Jobbik pedig csütörtökre hívott össze sajtótájékoztatót, ahol a párt bemutatja majd békési képviselő-jelöltjeit és polgármester-jelöltjét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!