Közélet

2010.01.15. 16:44

Az MSZP Békésben kipróbált politikusait indítja

Bár már kilétük ismert volt korábban is, most mutatták be első alkalommal hivatalosan az MSZP Békés megyei egyéni jelöltjeit.

M. M.

A megyei szocialisták úgy döntöttek, a rutinos, kipróbált politikusaikat jelölik újra, akik jelenleg is parlamenti képviselők.

Molnár Lászlót az 1-es választókerületből, dr. Perjési Klárát a 2-esből, Nagy Lászlót a 3-asból, Veress Józsefet a 4-esből, Földesi Zoltánt az 5-ösből, Varga Zoltánt a 6-osból és dr. Karsai Józsefet a 7-esből. Mint ismeretes, Tóth Károly és Fetser János korábban jelezte, hogy nem indul sem egyéniben, sem listán az országgyűlési választáson.

Mint elmondták, korai kampányindításuk egyik oka, hogy az ellenzék már elkezdte a választási hadjáratot, s az MSZP sem szeretne nyitott kérdéseket hagyni. Alapjában véve azonban nyugodt, kiegyensúlyozott kampányra készülnek.

Úgy érzik, van mit mondaniuk az elért eredményekről, hiszen néhány választókerületben minden eddiginél több pénzt tudtak fejlesztésekre fordítani. Elismerték azonban: a legkritikusabb kérdés, a foglalkoztatás még megoldásra vár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!