Közélet

2009.09.04. 12:52

Anyakönyvi hírek - Békéscsaba

Házasságkötések, születések, halálesetek Békéscsabán és környékén

BEOL

Házasságkötések:
Németh Csilla és Mazán Zsolt, Kovács Renáta és Jenei Róbert, Tóth Krisztina és Bánszki László, Kun Ildikó és Ale Tamás, Váradi Edina és Domokos Ferenc, Balogh Marianna és Kárpáti Zoltán, Baricza Ágnes és Rubus Zoltán, Szabó Szilvia és Mazán-Kovács András, Kiszely Mária és Filó Péter, Trimmel Csilla és Valkó Zoltán, Turóczy Olga és dr. Polyák Imre, Kátai Elvira és Bohus Csaba Pál, Szabó Mónika és Balogh Lajos, Marosvölgyi Tímea és Nagy Ákos, Bende Zsuzsanna (Békéscsaba) és Váradi Attila (Kertészsziget), Lakatos Ibolya (Sarkad) és Pauló Péter (Békéscsaba), Hibácskay Andrea (Békéscsaba) és Magyar Attila (Bélmegyer), Hajduk Melinda (Békéscsaba) és Víz Dávid (Budapest), Petrovszki Anita (Esztergom) és Martonosi Zsolt Gábor (Esztergom), Hammer Dóra (Szabadkígyós) és Mayer Ádám Viktor (Budapest), Pallag Rita (Békéscsaba) és Tallósi Tibor (Nagykőrös), Oláh Anikó (Békéscsaba) és Petrovszki Attila (Kétsoprony), Thury Zsuzsanna (Békéscsaba) és Vetési János (Bélmegyer), Varga Tünde (Köröstarcsa) és Boros Imre (Köröstarcsa), Kelemen Katalin és Csepregi Csaba, Szeidler Anikó (Békéscsaba) és Érsek Róbert János (Dombiratos), Csernok Szilvia (Szabadkígyós) és Marik Zoltán (Békéscsaba), Harangozó Ildikó (Újkígyós) és Szabadkai Tibor (Békéscsaba).

Születések:
Benda Roland és Lakatos Ilona Magdolna fia Roland és leánya Gréta Kira, Boldis László és Istók Erika fia László, Vraukó Tamás Attila és Néma Beáta leánya Hanna Réka, Cservenák György és Szabó Enikő Barbara leánya Gréta, Zimbrán Róbert és Rakovszki Szilvia fia Milán, Adamik János és Papp Edit fia Martin (Mezőberény), Bereczki Csaba és Katona Beáta leánya Réka (Mezőberény).

Haláleset:
Nagy Ferencné (1919, Mezőberény), Nagy Sándor (1951, Köröstarcsa).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!