Közélet

2009.09.05. 18:52

A viharsarki hírességeken marad a ruha

Paczuk Gabi színésznő elgondolkodna, az énekes Dina anyaként már nem vállalna erotikus fotózást. A szintén énekes Szabó Esztert egy pillanatig sem foglalkoztatna egy ilyen felkérés.

F. G. K. - Sz. Gy.

— Többször kérdezték már, hogy adott esetben levetkőznék-e, de az eredménye ugye látható… pontosabban éppen hogy nem látható — mondta Szabó Eszter, a két és fél éves, illetve másfél éves gyermekeit Gyulán nevelő énekesnő.

— Eleinte egy egészen más szakma művelőinek tartottam azokat, akik ilyenre adják a fejüket. Ma már némileg másképp látom a helyzetet. Már el tudom fogadni, van olyan élethelyzet, hogy valakinek szüksége van pénzre vagy ismertségre, és belemegy egy ilyen szituációba — véli az egykori megasztáros.

Hozzátette: azt tartja inkább komikusnak, ha elkezdenek ideológiákat gyártani a fotózás köré, és azzal magyarázzák a vetkőzést, hogy milyen jó lesz majd az unokáknak megmutatni a képeket.

Szabó Eszter párja, Kontor Tamás — aki tanúja volt a beszélgetésnek — kevésbé nyitott a kérdés kapcsán.
— Azzal, hogy Esztiről ilyen képek készülnének, nem volna különösebben bajom, de az már kifejezetten zavarna, ha azok a nyilvánosság elé kerülnének — fűzte párja szavaihoz nevetve a zenész-zeneszerző.

Dina korábban vállalt volna erotikus fotózást, többször volt is róla szó, végül aztán mindig elmaradt.
— Miután megszületett Bogi, tudtam, ha lesz is ilyen felkérés, nem megyek bele. Nem a terhesség miatt, a testem szebb most, mint mielőtt várandós lettem volna. Egyszerűen nem szeretném, ha a kislányomat csúfolnák az édesanyja képei miatt az óvodában. A gyerekek az ilyen képekből, magazinokból még semmit sem értenek, de kegyetlenül meg tudják bántani a másikat.

Dina vállalja a testét. Több klipjben, például a Rossz lányban sejteni lehet az idomait. — A forgatáson meztelenül voltam, csak egy bársony takart el. Még bugyit sem vehettem fel, mert látszott volna a körvonala, hiszen a két szélgép szorosan rám fújta az anyagot. Kevesen voltak a forgatáson és annyira ügyesen bántam a lepellel, hogy senki nem látott belőlem semmit.

Paczuk Gabi szégyellős, így nagyon megfontolná, hogy levesse-e a ruháit.
— A színpadon szerencsére mindig megúsztam a vetkőzést — mondta a Békés Megyei Jókai Színház művésze. — Nálunk gyerekkorunkban sem volt divat a meztelenkedés, soha nem láttam ruha nélkül a szüleimet sem. Legfeljebb akkor gondolkodnék el egy ilyen ajánlaton, ha garantálnák, hogy nagyon szép, erotikus képek készülnek. Akkor is borzasztóan zavarban lennék, ha csak kevesen lennének a fotózáson. Furcsa érzése lenne odaállni a gép elé pőrén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!