Közélet

2009.06.17. 14:28

Rágalmazási per sértettje a Gyulai Várfürdő volt igazgatója

A Gyula Televízió egyik műsorában elhangzott kijelentések miatt indult büntetőeljárás rágalmazás miatt, melynek tárgyalását szerdán kezdte meg a Gyulai Városi Bíróságon dr. Kőnig Mariann.

g. e.

A panaszosok feljelentése szerint B. G. a Gyula Televízió ez évi, január 18-ai, Heti hírösszefoglaló című adásában Cséfán Lajosról, valamint M. L. és B. E. sértettekről „nagy nyilvánosság előtt becsület csorbítására alkalmas tényt állított, valamint a becsület csorbítására alkalmas tényre utaló kifejezést használt”.

A feljelentésben idézett, hírösszefoglaló műsorban B. G. a Gyulai Várfürdő Kft-nél történt vezetőváltással kapcsolatosan nyilatkozott, s tett olyan kijelentéseket, melyek a volt ügyvezető igazgató, M. L. műszaki igazgató és B. E. gazdasági igazgató személyével összefüggésbe hozhatók.

Mint azt dr. Gábor Áron sajtótitkártól megtudtuk, dr. Kőnig Mariann bíró a szerdai tárgyaláson tanúkat hallgatott meg, ítélethirdetés szeptemberben várható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!