Közélet

2008.10.02. 13:31

Anyakönyvi hírek - Gyula és környéke

Házasságkötések, születések, halálesetek Gyulán és környékén.

BEOL

Házasságkötések:
Dr. Joó Jolán és Sugár Ferenc, Geszner Krisztina és Kincses Károly, Kővágó Erzsébet és Fancsiki Lóránd Béla, Új-Mag Zita (Békéscsaba) és Ruzsa Krisztián (Gyula), Mezei Mariann (Gyula) és Varga Viktor (Tótkomlós), Beke Szilvia (Komádi) és Kovács Károly Lóránd (Gyula).

Születések:
Pataky László Zoltán és Kovács Edit leánya Lídia Edit, Dávid János és Kökény Éva fia Dávid Tamás, Házse Tibor András és Megyesi Mária leánya Hanna, Uhrin Ernő Béla és Szabó Anikó leánya Anna Kerubina, Serfőző Lajos és Pákozdi Ágnes fia Balázs, Motika Péter Zoltán és Tarkovács Krisztina leánya Katinka (Kétegyháza), Boda József István és Pósa Irén Veronika fia József (Kevermes), Pákozdi Géza és Szőke Zita Magdolna fia Norbert (Vésztő), Ónodi Tibor és Faragó Zita leánya Tifani Riana (Magyardombegyház), Málik Tibor és Borsándi Katalin fia Viktor Levente (Magyarbánhegyes), Tér Tibor és Szász Gabriella fia Áron (Kamut), Motyovszki Csaba Tibor és Kovács Erika fia Csaba János (Battonya), Jakab István és Köteles Erika leánya Amina (Doboz), Tóth Lajos és Batári Éva fia Lajos (Körösladány).

Halálesetek:
Molnár Lajos (1955), Szigeti Gábor (1939), Nagy Istvánné Gombkötő Mária (1921), Kubik Katica (1929), Góg Imre (1924), Marhás Istvánné Varga Irma (1928, Vésztő), Kovács János (1939, Kondoros), Erdődi Lajosné Ottlakán Zsófia (1949, Kétegyháza).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!