Közélet

2008.08.28. 17:11

Anyakönyvi hírek - Gyula

BEOL

Házasságkötések:
Metykó Melinda és Wagner Gábor, Szegedi Judit és Barát András, Pajkó Beáta és Vigyikán Balázs, Kondoros Julianna (Gyula) és Péter Sándor (Sarkadkeresztúr).

Születések:
Simon Lajos Ferenc és Valki Zsuzsanna leánya Eszter, Gál Csaba és Erdész Orsolya Lilla fia Olivér Balázs, Antal László István és Guba Bernadett leánya Ria Nikolett, Lakatos Sándor és Burián Bettina fia Márk, Gurzó Imre és Mag Ilona fia Bálint Bonifác, Martyin Mihály és Bordás Tímea leánya Boglárka, Ökrös Lajos és Kárnyáczki Veronika fia Erik, Jámbor Győző Csaba és Horváth Anikó leánya Jázmin (Vésztő), Molnár Mihály és Sinka Erzsébet leánya Gabriella (Körösújfalu), Finta István és Laczkó Rita fia Bence (Dombiratos), Kóródi Csaba és Kónya Szilvia leánya Zoé (Békés), Pocsaji Gábor és Szalontai Mária Tünde fia Szilárd (Békés), Fesető Péter András és Sipos Judit fia Boldizsár (Mezőberény), Zsákai Rudolf és Horváth Gyöngyi fia Ivó (Sarkad), Ráfi Péter és Horváth Mónika leánya Boglárka Mónika (Mezőgyán), Patka György és Belanka Anita leánya Melissza (Méhkerék), Kiszel István és Kótai Annamária fia Bertold Farkas (Mezőberény), Orodán József és Bordás Csilla Tünde leánya Eszter (Sarkadkeresztúr), Galambos János és Vostenák Melinda Honória fia Gábor (Füzesgyarmat), Szabó István és Megyeri Andrea fia Áron (Doboz), Molnár Gábor és Stál Szilvia leánya Fruzsina (Újkígyós).

Halálesetek:
Metz Györgyné Sebestény Mária (1923), Kiss Zoltánné Dávid Ilona (1928), Szántó Ferenc (1936), Keresztes Károly Mihály (1960, Békés), Almádi Istvánné Zsámboki Margit (1920, Elek), Bátori Antal (1933, Köröstarcsa).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!