Közélet

2008.08.29. 19:40

Anyakönyvi hírek - Békéscsaba

BEOL

Házasságkötések:
Chlebik Edina és Sarkadi Csaba, Kőrösi Katalin és Mlinár Pál, Obetkó Krisztina és Pálfi Péter, Tóth Marianna és Tóth Tibor, Laczó Mariann és Végh Tamás, Friderikusz Henrietta Ibolya és Kaposi László, Tóth Henrietta (Szombathely) és Karsai Csaba (Telekgerendás), Kovács Vera (Békéscsaba) és Oláh Csaba (Szeged), Szpisjak Erzsébet Vilma (Kardos) és Molnár Péter (Kondoros), Győrfi Linda (Mezőberény) és Kovács Mihály (Mezőberény).

Születések:
Szák András Jenő és Hárshegyi Tímea fia Andor Bánk, Pallag Lajos és Fekete Mónika fia Nándor, Vakarcs Károly és Leszkó Ágnes fia Mátyás, Petrovszki István és Bíró Ida leánya Sára, Cservenák Szilveszter és Ciblik Krisztina fia István, Gábor László és Kaszanyi Edit leánya Klaudia, Kéri Zoltán és Balázs Andrea fia Zoltán, Tokaji Béla és Hansági Andrea fia Máté (Szabadkígyós), Szász Zoltán és Kerekes Nikoletta fia Roland (Kétsoprony), Hőgyes Zoltán és Varju Anita leánya Lilla (Csorvás), Balázsházi Tibor és Popovics Éva leánya Dominika (Murony), Vozár Attila és Szpisjak Edina leánya Flóra (Kondoros), Horváth Mihály és Bimbó Beáta fia Bence (Békés), Burai Róbert és Duna Adrienn leánya Jázmin Mária (Mezőberény), Szabó Zoltán és Balog Ivett leánya Ivett (Békés), Lestyán János és Bóza Edit leánya Luca (Kondoros), Tóth Árpád és Lipták Ilona leánya Viktória Enikő (Mezőberény), Fülöp Sándor és Dombi Ottilia fia Sándor (Mezőberény).

Haláleset:
Jantyik István (1941, Gerendás).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!