Közélet

2008.06.13. 10:54

Anyakönyvi hírek - Békéscsaba és környéke

Házasságkötések, születések, halálesetek Békéscsabán és környékén.

BEOL

Házasságkötések:
Szécsi Katalin Éva és dr. Borbola István György, Iványi Tímea Éva és Szász Mihály Attila, Szluka Beáta és Siklósi László, Csernus Bernadett és Szathmári Norbert, Tóth Magdolna (Gyula) és Hegedűs Pál (Mezőberény), Vida Ágnes (Békés) és Rigler Zoltán (Békés), Bodó Anna (Mezőberény) és Házi Benjámin (Sarkad).

Születések:
Juhász Péter és Juhász Csilla leánya Blanka, Czipa Márk és Szabó Tünde leánya Vivien, Hős Antal és Szferle Andrea fia Antal, Szabó Zoltán és Bali Ilona fia Benjamin Zoltán, Irimiás János és Belanka Ágnes leánya Nóra, Zemján Zsolt és Tóth Ildikó leánya Zsanett, Resetár János és Molnár Orsolya leánya Léda, Czepó György és Szlávik Judit fia Donát Ákos, Zsigovics Gábor és Harangozó Ildikó fia Gábor (Újkígyós).

Halálesetek:
Földesi Elemérné Bereczki Erzsébet (1926, Mezőberény), Hamza Piroska Erzsébet (1957, Mezőberény), Pálföldi György (1936, Mezőberény), Székely Lajosné Mizsik Judit (1923, Mezőberény).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!