Közélet

2008.03.03. 10:38

Orbán: tizedike nagyon fontos nap lesz

Megkezdte Békés megyei látogatását Orbán Viktor. A Fidesz elnöke felkereste kiadónk székházát is és találkozott a lapcsalád, így a Békés Megyei Hírlap és a Beol munkatársaival is.

Beol - p. r.

— A népszavazási kérdések önmagukon túlmutatóan szimbolizálják azt a politikát, amit az emberek hazugságpolitikának neveznek — nyilatkozta lapunknak adott interjújában Orbán Viktor. — Gyurcsány Ferenccel ellentétben úgy hiszem, március tizedike nem csak egyszerűen követi kilencedikét, hanem azt üzeni a mostani és a leendő összes kormánynak is, hogy Magyarországon tartós sikerrel politikát hazugságra építeni nem lehet. Nem lehet, mert a nép kikéri magának, előbb-utóbb szembe fordul ezzel és visszatér az egyenes beszédhez. Tizedike nagyon fontos nap lesz.

Előzőleg a Csaba rádióban adott interjút, majd lapunktól a Csaba televízió stúdójába ment. Szerkesztőségünkben Varga Ottó és Pocsaji Richárd interjúvolta meg Orbánt, ennek írott változatát hamarosan olvashatják lapunkban.

A program további részeiben a Fidesz elnöke elsősorban egészségügyi szakemberekkel találkozik: a gyulai kórházban az ott dolgozókkal, a békéscsabai ifiházban pedig háziorvosokkal találkozik. Este pedig Fidesz-aktivistákkal tart egyeztetést a hétvégi népszavazással kapcsolatban Orbán Viktor - értesült lapunk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!