Közélet

2008.03.28. 15:15

Anyakönyvi hírek - Békéscsaba

Születések és halálesetek a megyeszékhelyen és környékén.

BEOL

Születések:
Megyeri Zsolt András és Herczeg Aranka fia Zsombor Botond, Duna Vilmos és Pocsaji Erika leánya Gréta, Veres Róbert és Liszkai Brigitta leánya Lili, Kovács János és Végvári Rita leányai Réka és Nóra, Meliska János Zsolt és Kiss Szilvia fia Zsolt, Majernik Zoltán és Andó Katalin Rita fia Zoltán, Zsibrita János és Réda Róza leánya Edina Róza, Bálint Gergely és Lachata Beáta leánya Kinga, Balázs István és Verasztó Ágnes leánya Petra, Kiss Károly és Kalmár Anita leánya Nóra, Nagy László és Bondár Judit leánya Tímea, Nagy Levente és Hegedűs Hajnalka leánya Hajnalka, Tóth Csaba és Hrabovszki Csilla leánya Zsófia, Horváth Gábor és Gulyás Ágnes fia Gábor és leánya Emma, Sánchez Hugo és Mohácsi Zita leánya Anabel Zita, Vodila Zoltán és Halász Erika leánya Dorka, Csathó Csaba és Kesjár Beáta fia Botond Csaba, Martincsek Zsolt és Vecsernyés Éva leánya Panna, Petró János és Pető Szilvia leánya Nóra, Káli András és Andrási Edit leánya Zoé, Barna Zoltán és Laurinyecz Bernadett leánya Réka (Csorvás), Kelemen László és Balogh Dóra leánya Gréta (Békés), Krubics János és Varga Krisztina leánya Brigitta (Mezőberény), Hunya Mihály és Markóth Andrea leánya Dóra (Kondoros), Balog Péter és Molnár Tímea fia Balázs (Békés), Darányi Sándor és Prorok Annamária leánya Hanna Dorina (Békés).

Halálesetek:
Szőke Sándor (1957, Köröstarcsa), Aknai Mihály (1958, Mezőberény), Fazekas Endréné Weigert Erzsébet (1924, Mezőberény).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!