Közélet

2007.05.17. 12:12

Újabb idős fizetett hiszékenységéért spórolt pénzével

Spórolt pénzével fizetett a hiszékenységéért egy idős lökösházi asszony. Négy ismeretlen férfi állított be hozzá, hogy elvinnék az ócskavasat. Később felválttattak vele egy húszezer forintos bankjegyet, majd kifigyelve a néni dugipénzének helyét egy óvatlan pillanatban elemelték azt.

Cs.Á.

Négy, a helybeliek által nem ismert férfi állított be vasárnap azzal egy lökösházi idős asszonyhoz, hogy elvinnék az ócskavasat.
A néni beengedte őket az udvarra, ekkor az idegen férfiak közül a legidősebbik megkérdezte, hogy fel tudnának-e váltani egy húszezrest. A hölgy közölte velük, hogy két tízezresre fel tudja váltani.
Bevezette őket a nyári konyhába, a televízió alól kivette a megtakarított 136 ezer forintját, amelyből kivett két tízezer forintost és felváltotta a pénzt. A húszezrest visszatette a többi pénzzel együtt a televízió alá. Ezek után kimentek a kazánházba, ahol több vasat már nem találtak, így a férfiak távoztak.
A néni pár nap múlva számlát akart kiegyenlíteni, azonban a televízió alá helyezett pénzt nem találta, összesen 136 ezer forint tűnt el. Mint kiderült, az ismeretlen emberek máshol is próbálkoztak a faluban, azonban nem jártak sikerrel.

A Gyulai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri a lakosságot, hogy amennyiben információval rendelkeznek az elkövetőkről, a gépjárművükről, vagy hasonló cselekmény részesei voltak, azt jelezzék a 361-644-es telefonszámon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!