Közélet

2007.05.11. 13:48

Anyakönyvi hírek - Békéscsaba

Házasságkötések, születések, halálesetek a megyeszékhelyen és térségében.

BEOL

Házasságkötések:
Szabó Melinda és Kovács János Zoltán, Bakonyszegi Nóra és Szlancsik Péter, Száva Mariann és Bogdán Gábor, Bús Emese (Újkígyós) és Rigó Gergely (Békéscsaba), Szörnyü Tünde (Zsáka) és Kis Zoltán (Békéscsaba), Plavecz Katalin (Mezőberény) és Komáromi József (Mezőberény), Privóczki Otília (Kondoros) és Zsibrita-Fecske Miklós (Kondoros).
Születések:
Sinka Imre és Kiss Anikó fia Dániel Imre, Gyebnár József János és Kovács Krisztina fa Attila József, Tulkán Krisztián és Berek Ibolya Hajnalka leánya Mónika, Surim Mihály és Szűcs Nikoletta fia Roland Mihály, Farkas Zsolt és Nagymihály Mónika fia Martin, Pap Tibor és Csiernyik Anett leánya Izabella, Kerekes Róbert és Szatmári Szilvia fia Zsombor, Keviczky Péter Pál és Varga Beáta leánya Dóra, Pribojszki Gábor és Horváth Edit fia Bálint, Bánfi Győző és Litavecz Anita fia Zsolt (Medgyesbodzás), Kelemen Szabolcs és Bula Ildikó fia Norbert (Mezőberény), Domokos János és Szekerczés Szilvia fia Attila (Murony), Csernai András és Farkas Zsuzsanna fia Nándor (Békés), Pál Sándor és Kis Eszter fia Bence Sándor (Békés).
Halálesetek:
Mecskó Pál (1949), Nyiri Sándorné Szikora Judit (1939), Zelenyánszki Ádámné Kovács Zsófia (1935), Fábián Lászlóné Fábián Dorottya (1933), Süveges Gáborné Wagner Erzsébet (1951, Mezőberény), Ladnyik Györgyné Krucsó Ilona (Kondoros), Ivanics György (1911, Kondoros), Dimák Ilona (1920, Gerendás).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!