Közélet

2007.04.08. 12:46

Alpár utcai rendzavarók

Randalírozó ifjak Gyulán, tolvajok Békéscsabán - hírösszefoglalónk a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság legfrissebb eseteiből.

BEOL

Szombaton késő este Gyulán az Alpár utcába hívtak rendőrt az ott lakók, mert az egyik ház előtt fiatalok hangoskodtak és üvegeket törtek össze. A rendőrök eljárást indítottak az utca nyugalmát megzavarók ellen.
Ellopták egy nő pénztárcáját szombaton a békéscsabai piacon. Az asszony tárcájában iratok, bankkártyák és 25 ezer forint készpénz is volt. A piacon dolgozó biztonsági őrök megtalálták a pénztárcát, de a bankkártyák és a pénz már nem volt benne.
Iratok és pénz tűnt el egy valószínűleg nyitva hagyott autóból szombaton este Békéscsabán. Az Alekot a gazdája leállította, és úgy emlékszik, hogy be sem zárta. Csak másfél óra múlva ment vissza a kocsihoz, amiből addigra már valaki elvitte a pénztárcáját benne az irataival és kb. 150 ezer forinttal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!