Közélet

2007.03.27. 18:14

Zajosabb lesz a Szarvas Expo

Legalább ötven kiállítóra és a tavalyinál is több látogatóra számítanak a II. Szarvas Expo szervezői. Az akciós vásárral egybekötött háromnapos rendezvénynek ezúttal is a Petőfi utcai sportcsarnok ad otthont május 25—27. között.

L. J.

Ribár György, a Szarvas Expót szervező Ribár és Társa Bt. vezetője optimista a kilátásokat illetően. A tavalyi rendezvényen részt vett hazai cégek döntő többsége ugyanis már jelezte: idén is bemutatkozik a Körös-parti városban. Emellett új partnereik is vannak, így összességében legalább félszáz kiállítóra számítanak. A tavalyinál nagyobb számban sikerült megnyerni szarvasi és környékbeli vállalkozásokat is, egyre többen ismerik fel az expóban rejlő piacszerzési lehetőségeket.
— Örömmel tapasztaltam, hogy az ipari, mezőgazdasági és szolgáltatási szférából érkező kiállítók mellett az oktatás területéről is mutatkozik érdeklődés — fogalmazott Ribár György. Hozzátette, a szarvasi Székely Mihály Szakmunkásképző és Szakközépiskola diákjait a rendezvény szakmai előkészítésébe is bevonják, az expó ideje alatt pedig a tanulók fodrászbemutatókat tartanak. A Tessedik Sámuel Főiskolával szintén keresik az együttműködési lehetőségeket.
Az expóhoz több társrendezvény kapcsolódik. Szerveznek egy adófórumot a vállalkozóknak, a költségvetési szervek (önkormányzatok) pénzügyi vezetőit pedig konferenciára várják.
— Az idei kiállítás kicsit zajosabb, külsőségekben gazdagabb lesz a tavalyinál. Változatlan viszont, hogy a kiállító cégek ezúttal is nagyon komoly árengedményekkel várják a látogatókat — fogalmazott Ribár György.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!