Közélet

2007.02.21. 09:28

Tolvajtrió rendőrkézen

Elfogták azt a tolvajtriót, melynek tagjai alaposan gyanúsíthatók azzal, hogy február 15-én elloptak egy akkumulátort és egy autó motorját is kiszedték. Ugyancsak elfogtak egy gyerektartást nem fizető sarkadi férfit. Hírösszefoglalónk.

BEOL

A Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás miatt vett őrizetbe kedden három békéscsabai fiatalembert. A társaság tagjai a gyanú szerint 2007. február 15-én késő este egy békéscsabai háztól akkumulátort és egy személyautóból kivett motort vittek el.
Egy táska tűnt el egy üzletből még február 16-án Orosházán. A táskát a tulajdonosa a boltban lerakta, és 5 percig nem figyelt rá. Ez idő alatt valaki elvitte a benne lévő 2 mobiltelefonnal és a tulajdonos személyi irataival. A lopás miatt a férfit 55 ezer forint kár érte.
A Sarkadi Rendőrkapitányság tartás elmulasztása vétség elkövetése miatt a Pesti Központi Kerületi Bíróság elfogatóparancsa alapján vett őrizetbe egy 35 éves sarkadi férfit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!