Közélet

2007.02.13. 14:50

Szigorítás Békés megyében is a hajnali rendőrpalota-támadás miatt

Dr. Gyurosovics József megyei főkapitány elmondta, hogy Békésben is megtette a rendőrség a szükséges óvintézkedéseket a budapesti géppisztolyos lövöldözés kapcsán.

ny. l. - Beol

Ez különböző objektumok védelmét, valamint a rendőrségi be- és kiléptetés szigorítását jelenti a békéscsabai főkapitányságon és a vidéki  kapitányságokon egyaránt.
Mint arról lapunkban többször beszámoltunk, ma hajnalban többször is rálőttek a rendőrség fővárosi, Teve utcai épületére. Valószínűleg egy fekete VW Golf gépkocsiból, sorozatlövő fegyverrel tüzeltek a rendőrpalotára, ahol szerencsére senki nem sérült meg.
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök Petrétei József igazságügyi és rendészeti miniszterrel közösen kedden délelőtt fél 11-kor megtekintette a Rendőrségi Igazgatási Központ fővárosi, Teve utcai épületét, melyre keddre virradóra, feltehetően géppisztolyból sorozatlövést adtak le.
A miniszterelnököt és a rendőrséget is felügyelő minisztert Bene László országos rendőrfőkapitány vezette körbe az épületben, és közösen megnézték, hogy a rendőrpalotán milyen sérüléseket okoztak a becsapódott lövedékek.


megtette a rendőrség a szükséges óvintézkedéseket a budapesti géppisztolyos lövöldözés kapcsán. ny. l. - Beol -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!