Közélet

2007.02.19. 12:08

Síncsavarokat gyűjtve sétáltak

Szombaton délután figyeltek fel az Orosházi Határőr Igazgatóság Határvadász Századának járőrei két fiatal férfire, akik Orosháza határában a sínek között gyalogoltak. Az ellenőrzés során kiderült, egyiküket lopás miatt körözik, sőt, a síneken sem céltalanul sétáltak.

cs. i.

Az Orosházi Határőr Igazgatóság Határvadász Századának a járőrei okmányellenőrzést  végeztek  szombaton délután Orosháza határában, ahol két  fiatal férfira figyeltek fel. A sínek között gyalogoltak Tótkomlós irányába. A fiatalok ellenőrzésekor kiderült, hogy az egyiküket az Orosházi Városi Bíróság lopás miatt körözi január óta. Kunos Gyula, az igazgatóság sajtóreferense bővebb információkkal is rendelkezett az ügy kapcsán. Elmondta, hogy azért gyalogoltak a síneken a fiatalok, mert a síncsere után ott maradt, használt csavarokat akarták összeszedni és azt egy fémhulladék-telepen eladni. A 21 éves körözött férfit a határőrök átadták az orosházi rendőröknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!