Közélet

2007.02.19. 17:11

Gyula díszpolgára továbbra is küldi az adományokat

Mintegy 50 ezer euró értékű édességgel, használt ruhával, bútorral, betegággyal, kerekes járókával megérkezett Németországból az év első kamionja Gyulára. A szállítmányt Gerhard Stengel neve fémjelzi, a nyugalmazott tűzoltóparancsnok, Gyula díszpolgára évek óta gyűjti és küldi az adományokat.

Sz. M.

Az adományokat a Bad Vilbel-i Önkéntes Tűzoltóság és a Christopherus Egyesület pakolta fel a kamionra, melyet Gerhard Stengel gyulai megbízottja, Koppányi György és felesége, valamint helybeli családok fogadtak. A kamion konyhai berendezéseket, játékokat, ágyneműt, iskolai asztalokat és székeket is hozott. Elsősorban azok a szervezetek részesülnek a szállítmányból, amelyek a fuvarköltséghez hozzájárultak, de segítségben részesül az idősek klubja, az óvoda is. A költségekhez hozzájárult a húskombinát szakszervezete, a Kétegyházi Családi Egyesület, a Fővárosi Önkormányzat Gyulai Idősek Otthona, a Göndöcs Benedek középiskola, a sarkadi és a méhkeréki önkormányzat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!