Közélet

2007.02.12. 08:49

Egyre többet segít a Tiszta Szívvel Egymásért Egyesület

Lelkes önkéntesek, akik már harmincnál is többen vannak, vállalták, hogy a rászorulókon minden körülmények között segítenek. A Tiszta Szívvel Egymásért Egyesület hátrányos helyzetű családoknak juttat tartós élelmiszereket. Az orosházi Budai Sándor aktivista elmondta, háromezer emberrel vették fel eddig a kapcsolatot, a rászorulók köre folyamatosan bővül az orosházi kistérségben.

cs. i.

Az Élelmiszerbankkal való kapcsolatfelvétel óta 70 tonna segélyt osztottak ki. Lisztet, tésztát, konzerveket, kekszet kaptak eddig tízmillió forint értékben a legszegényebbek. Az orosházi Budai Sándor aktivista elmondta, háromezer emberrel vették fel eddig a kapcsolatot, a rászorulók köre folyamatosan bővül az orosházi kistérségben. A civil szervezet a Belügyminisztérium Igazságügyi Hivatalával a jogsegélyszolgálat, az áldozatsegítés, a közérdekű munkára ítéltek foglalkoztatásával kapcsolatosan partnerségi megállapodást kezdeményezett. Közös pályázatokon is szeretnének részt venni. Az egyesület aktivistái a segítségnyújtás számos más módját is felkutatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!