Közélet

2006.08.24. 08:55

Kiraboltak egy idős embert Lökösházán

Kiraboltak egy idős férfit szerdán hajnalban Lökösházán. Az ismeretlen bement a bácsi házába, az ágyban fekvő férfit egy faággal megütötte, majd pénzt követelt tőle.

BEOL

A 82 éves férfi odaadta a pénztárcáját, amiben négyezer forint volt. A rendőrség nagy erőkkel keresi a rablót. 
Megloptak egy gyulai férfit Gyopárosfürdőn, a strandon. A férfi vasárnap délelőtt 11 óra és 17 óra között járt a fürdőben. Az 50 méteres medence melletti füves területen tette le a hátizsákját, amit aztán őrizetlenül hagyott. A táskából egy karóra és egy Motorola típusú mobiltelefon tűnt el. A tárgyak értéke 60 ezer forint.
Kétszázezer forintot vittek el egy házból Gyulán. Az eset a Székely Aladár utcában történt. A háziak a pénzzel teli tárcát a konyhaasztalon felejtették, a lakás bejárati ajtaján is csak a szúnyogháló volt becsukva. A pénztárcát délelőtt fél 12 és délután 2 óra között vitte el valaki. 
Egy tűzcsap fedelét és egy vasból készült ajtót loptak el szerdára virradó éjjel Méhkeréken. A tettes a Kossuth utca és az Arany János utca kereszteződésénél lévő tűzcsapról vette le a fedelet. Ugyanezen az éjszakán az ugyanennél a kereszteződésnél lévő mázsaház vas ajtaját is elvitte valaki. A tűzcsap fedele kb. 20 000 Ft-ot, míg a vas ajtó kb. 5 ezer forintot ér.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!