Közélet

2006.06.06. 10:29

Szétszedték és eladták az Ivecót

Balesetmentes volt Pünkösd második napja Békés megyében – derül ki a megyei főkapitányság szokásos napi jelentéséből. A bűnözők azonban a hosszú hétvégén sem pihentek.

BEOL

A Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás megalapozott gyanúja miatt vette őrizetbe L. K. 40 éves mezőberényi lakost, aki társával május 20-a és június 4-e közötti időben Békéscsaba külterületén egy tanyából eltulajdonította az EYP 415 frsz-ú Iveco típusú csukott áruszállító tehergépkocsit, melyet szétszerelést követően értékesítettek. Az okozott kár: 800 ezer forint.   
Ismeretlen tettes Tótkomlóson, a Gajdács utcán lévő Quelle üzlet ablakát benyomta és a kirakatból eltulajdonított egy mobiltelefont és egy digitális fényképezőgépet. Az okozott kár: 35 ezer forint.
Május 31-e és június 5-e között Orosháza külterületén egy MOL-raktárból ismeretlen tettes három darab fűkaszát lopott el, a kár 150 ezer forint.

-->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!