Közélet

2006.06.21. 09:29

Halottat találtak az utcán

Holtan találtak egy férfit kedden reggel néhány perccel 6 óra után Békéscsabán. A 46 éves férfi a Békési út 40 szám előtt feküdt, amikor rátaláltak. A rendőrség a halálesettel kapcsolatban az idegenkezűséget kizárta, a történtek körülményeinek kivizsgálására államigazgatási eljárást indítottak.

BEOL

A keddi rendőrségi hírek közül kiemelkedik még, hogy a Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást két férfi ellen. Ők az eddigi információk alapján hétfőn késo este Békéscsabán a Petőfi utcában kinyitottak egy Audit. A kocsiból azonban semmit sem vittek el, mivel megszólalt az autóba szerelt riasztó. Ezután gyalog átmentek a Gábor Áron utcára, majd ott is feltörtek egy Audit és abból sem vettek ki semmit. A rongálásukkal azonban 20 ezer forint kárt okoztak.
A Szeghalmi Rendőrkapitányság körözte azt a férfit, akit kedden reggel fogtak el a békési rendőrök. A 47 éves köröstarcsai férfit előállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!