Közélet

2006.05.27. 07:24

Szabó Eszti, Bikini és ingyenvirsli a sörfesztiválon

A gyulai Bisztró Baleset Band is koncertezik ma a csabai sörfesztiválon a városi sportcsarnoknál. Az együttes vokalistája Szabó Eszter, a Megasztár negyedik helyezettje. Simonffy "Simi" Gábor, a zenekar vezetője elmondta: Eszti megígérte, hogy eljön a koncertre, és találkozik a közönséggel, de a tévécsatornával kötött szerződés miatt nem énekelhet.

Ny. L.

A sörfesztiválra a szülőknek kisgyermekeiket is érdemes elvinniük. No, nem

elsősorban a késő esti programokra (ma például a Bikini játszik, majd Dévényi Tibi bácsi retródiszkója következik), hanem a vasárnapi gyermeknapra. A program 8 órakor kezdődik, és az első ötszáz gyermek virslijegyet kap, melyet délben válthatnak be egy-egy pár virslire. Dodzsemjegyeket és ugrálóvár elfoglalására alkalmas belépőket is ingyen kapnak a legfrissebben ébredők. A szórakoztató műsorok listája bővült, hiszen vasárnap 9 órakor Tücsök Peti és Hangya Levi is színpadra lép.

 

városi sportcsarnoknál. Az együttes vokalistája Szabó Eszter, a Megasztár

negyedik helyezettje. Simonffy "Simi" Gábor, a zenekar vezetője elmondta: Eszti megígérte, hogy eljön a koncertre, és találkozik a közönséggel, de a tévécsatornával kötött szerződés miatt nem énekelhet. Ny. L. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!