Közélet

2006.05.06. 08:19

Lelökte haragosát a bringáról és más pénteki történetek

Elütött egy őzet, majd fának ütközött egy autós pénteken késő este a 46-os főúton, Gyomaendrőd külterületén. Az Opel Astra Mezőtúr irányából Gyomaendrőd felé tartott, amikor jobbról hirtelen elé ugrott egy őz. A kocsi vezetője már nem tudta elkerülni az ütközést, elütötte az állatot, majd egy út menti fának is nekiment. Az autót vezető férfi 8 napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléssel megúszta a szerencsétlenséget. Az autóban keletkezett anyagi kár kb. 500 ezer forint.

BEOL

A Gyulai Rendőrkapitányság eljárást indított egy bejelentés kapcsán, mely szerint egy nő pénteken dél körül Geszten, a Petőfi utcában gyalogolt, majd lelökött a biciklijéről egy arra kerekező asszonyt. A kerékpáros könnyű sérülést szenvedett. Az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja.
Elütött egy autó egy kerékpárost pénteken este Békéscsabán. A biciklis a Bánszky utcában a Bajza utca felől a Bartók Béla út irányába kerekezett, majd balra akart kanyarodni a Penza lakótelepre. Ekkor ütközött össze a mögötte, vele azonos irányba közlekedő Fiat Seicentoval. A kocsi sofőrje megpróbálta elkerülni az ütközést, de már nem tudta. A biciklis férfi, aki egyébként az elsődleges vizsgálat szerint ittas volt, könnyű sérülést szenvedett.
Két autó „akadt össze” pénteken délután Mezőberényben. Az eset a Puskin utcában történt. Egy nő nem tartott kell oldaltávolságot a neki szemből érkező autóval, így a kocsik visszapillantó tükrei összeértek, és eltörtek. A balesetben senki sem sérült meg, az anyagi kár összesen kb. 21 000 Ft.
Gyulán a Csabai úton ütközött össze két autó pénteken. Egy Fiat Uno vezetője a benzinkúthoz akart bekanyarodni, de nem adott elsőbbséget egy Békéscsaba felől érkező Peugeot-nak. A balesetben a Fiat vezetője és utasa sérült meg. A sofőr 8 napon túl gyógyuló, míg a mellette ülő nő 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!