Közélet

2006.05.16. 15:24

Jelentkezzen a harmadik autós!

A 2006. február 17.-én 18.20 óra körüli időben, Újkígyós-Gerendás közötti útszakaszon történt közlekedési esemény ügyében. A fenti időben, Újkígyós felől Gerendás irányába közlekedett szabályosan K-né M. Barbara, az általa vezetett személygépkocsival.

BEOL

A Csabaszabadi felé vezető út kereszteződéséhez közeledve, egy ez ideig ismeretlen, sötét színű személygépkocsi, vele szemben haladva, eddig ismeretlen okból áttért a bal oldali sávba, és ott tartósan haladt K-né M. Barbara gépkocsijával szemben. Az ütközés elkerülése érdekében K-né M. Barbara áttért a menetiránya szerinti baloldali forgalmi sávba, és ott megállt a vele szemben szabályosan haladó ismeretlen járművel szemben.
A rendőrség kéri annak a szabályosan közlekedő, a kereszteződés felől, Újkígyós irányába haladó, feltehetően kígyósi lakosnak a jelentkezését, a körülmények tisztázása érdekében.
Telefon: 66/523-700, közlekedésrendészeti Osztály Ingyenesen hívható: 107 vagy a 112-es segélyhívó.

A fenti időben, Újkígyós felől Gerendás irányába közlekedett szabályosan K-né M. Barbara, az általa vezetett személygépkocsival. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!