Közélet

2006.05.09. 10:45

Ittas sofőr, ellopott autók és más történetek

Ittasan vezetett hétfőn az a mezőkovácsházi férfi, aki a dél-békési város belterületén személygépkocsival nekitolatott egy villanyoszlopnak. A férfi könnyű sérülést szenvedett, a kocsiban 170 ezer forintos kár keletkezett.

BEOL

Ugyancsak tegnap délután Gyomaendrődön, a  Fő utcán egy 23 éves helyi lakos segédmotorral egy álló személygépkocsi hátuljának  ütközött, melynek következtében könnyű sérülést szenvedett. Az anyagi kár: 400 ezer forint.
Egy másik hír szerint hétfőn a füzesgyarmati OTP előtt parkoló nyitott tehergépkocsiból, ismeretlen tettes az utastérből 20 ezer forintot lopott el.
Szombaton Békéscsabán történ hasonló bűncselekmény: a Trefort utcában nyitott állapotban parkoló kisteherautóból tulajdonítottak el 150 ezer forintot.
Ugyancsak a hétvégén a megyeszékhelyen a repülőtérről 380 méter alumínium kábelt  vitt el ismeretlen tettes, a lopási kár mintegy 900 ezer forint.
Festmény is szerepel az ellopott tárgyak listáján: hétfőn kora délután a békéscsabai Univerzál áruház első. emeleti galériájából ismeretlen tettes ellopott egy 72.000ft értékű képet.
Hétfőre virradóra Békésszentandrás Fő utcai lakóingatlan zárt udvaráról ismeretlen tettes ellopta a zárt állapotban parkoló JXJ 169 frsz-ú Volswagen LT 35 fehér színű kisteherautót. Lopási kár: 7 millió forint. Ma kora reggel, negyed nyolc és fél nyolc között a megyeszékhelyen, az Andrássy úton lévő Smach áruház elől ismeretlen tettes eltulajdonította a lezáratlan  állapotban, járó motorral parkoló KAW 712 frsz-ú Fiat Ducato kisteherautót Lopási kár: 3 millió forint. A rendőrség mindkét autólopási ügyben kéri a lakosság segítségét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!