Közélet

2006.05.21. 08:23

Hova lett a kerthelyiség?

Ellopták egy étterem teraszának bútorait ismeretlen tettesek Gyulán. A hétvégi tolvajok a Part utcán található vendéglátóhely elől nyolc darab fa asztalt és tizenhat darab fa padot vittek el. A lopással okozott kár 200 ezer forint.

BEOL

A hétvége további krónikája: szombaton délután fél öt körül egy gyulai férfi több műsoros DVD- t vett magához a békéscsabai Tesco-ban, majd fizetés nélkül akart távozni.
Szabadkígyós külterületén lévő lóistállóba a nyitott ablakon keresztül jutott be ismeretlen elkövető, és eltulajdonította az ott található SIMSON S51N típusú segédmotor-kerékpárt, A lopással okozott kár 50 ezer forint.
Békéscsabán a Mester utcában lévő lakatlan házban ismeretlen elkövető több elektromos készüléket megrongált, így 150 ezer forint kárt okozott a tulajdonosnak.
Besurranók károsítottak meg a gyomaendrődi családot, a "klasszikus" módszerrel: vásárlási céllal érkeztek, majd miután a tulajdonos nem tudott visszaadni a húszezresből, elment a pénzt felváltatni. Eközben az ismeretlenek besurrantak a nyitott házba és a szobában tartott 200 ezer forintot ellopták.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!