Közélet

2006.05.17. 14:42

Futva lépik át a határt a határőrök

Az Orosházi Határőr Igazgatóság a kezdetektől képviselteti magát a Békéscsaba-Arad szupermaratonin. Bár az évek folyamán változtak a csapattagok, két állandó futó teszi meg immár 9. alkalommal is ezt a távot, Papp Károly és Farkas Csilla.

BEOL

Ezúttal Kneifel Imre, Ványi Attila és Polyák Iván teljesíti velük a távot, továbbá új elem, hogy eddig mindig volt külön kerékpáros kísérő, de most a kétnapos versenyzés alatt az éppen „pihenő” futó fogja segíteni így társait. A négy fős csapat először 103,8, míg következő nap 93,1 kilométert tesz meg. A csapat a korábbi évek tapasztalataihoz hasonlóan meleg időre számít, ami jelentősen meg fogja nehezíteni a futást, a egyébként a középmezőnyben történő befutásban reménykednek. Azt is szeretnék, ha a távot a korábbi évekhez viszonyítva jobb idővel tennék meg.. Fontosnak tartják a versengést, hiszen jelenleg az alapozás végénél tartanak, ami jó felmérő arra, hogy ősszel nekivágjanak a Bécs-Pozsony-Budapest szupermaratoninak.

-->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!