Közélet

2006.04.29. 10:11

Rendőrökre támadt a rongáló

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra pénteken reggel érkezett bejelentés arról, hogy Nagykamaráson valaki megrongált egy fóliasátrat. A helyszínre érkező rendőrök egy 64 éves férfit vontak kérdőre, aki megalapozottan gyanúsítható volt a cselekmény elkövetésével.

BEOL

Az intézkedéskor azonban a férfi a keze ügyében lévő kalapáccsal próbált a rendőrökre támadni, amit aztán végül többszöri felszólításra letett. Senkit sem ütött meg vele. A férfit a rendőrök előállították. Személyi sérülés nem történt, tehát az előállított férfi, és az egyenruhások sem sérültek meg.
Pénteken dél körül Szarvason a Dózsa utca és a Vasút utca kereszteződésében történt baleset. Egy Peugeot 307-es típusú személyautó a Dózsa utcán a Benka utca irányából a Vasút utca felé tartott. A kereszteződésbe érve azonban a helyszínelés adatai szerint nem adott elsőbbséget egy motorosnak. Összeütköztek, és a motoros nő elesett. Könnyű, hámhorzsolásos sérüléseket szenvedett. Az anyagi kár az autóban és a motorban összesen kb. 100 000 Ft.
Betörtek Békéscsabán a György Presszóba péntekről szombatra virradó éjjel. A tettes a Lencsési úton működő vendéglátóhely épületén az üveget egy paddal törte be, majd a helyiségben üzemeltetett egyik játékgépet feltörte. Elvitte belőle a pénztartó perselyt eddig ismeretlen összegű készpénzzel. A rongálással kb. 30 000 Ft kárt okozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!