Közélet

2006.04.29. 10:19

Jelentkezzen a motoros!

Egy motoros és egy autós ütközött össze 2006. április 7-én, 16 óra 10 perc körüli időben Békéscsabán a Gyulai út és az Árpád sor kereszteződésében.

BEOL

A Simson segédmotor vezetője az Árpád soron a Gyulai út felé hajtott, majd a kereszteződésben jobbra kanyarodott. Kanyarodás közben azonban összeütközött egy autóval, amelyik a Gyulai úton a belső sávban haladt. A baleset következtében a segédmotor valószínűleg 14-16 év közötti vezetője elesett, majd adatai hátrahagyása nélkül elment a helyszínről. A fiatal fekete farmernadrágot, fekete bukósisakot viselt, és a motorja az ütközéstől megrongálódott.

A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja a motoros jelentkezését. Kérik továbbá, hogy aki bármit tud az ütközés körülményeiről, a megsérült motorosról vagy a motorról, tegyen bejelentést a Békéscsabai Rendőrkapitányságon (Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3.), vagy a 107-es segélyhívón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!