Közélet

2006.04.18. 09:16

Húsvéti balesetek - józanul

Húsvét hétfőjén három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset Békés megyében, ám egyiknél sem játszott szerepet az ittasság. – tájékoztatta lapunkat a megyei főkapitányság szóvivője. Szombati Andrea hozzátette: erősen ittas volt viszont az az autós, aki kedd reggel ütközött villanyoszlopnak Gádoroson, majd elhagyta a helyszínt.

BEOL

 

 

Fának ütközött egy Mercedes a 47-es számú főúton Csorvás és Telekgerendás között hétfőn reggel fél 7 körül. A kocsi vezetője egy segédmotorost akart megelőzni. Ekkor ütközött össze az őt már előző BMW-vel. A Mercedes a jobboldali útpadkára sodródott, majd egy akácfának ütközött. Az autó jobb első ülésén utazó asszony súlyosan, míg a sofőr könnyebben sérült meg. Az anyagi kár kb. 2 500 000 Ft.
Egy Opel és egy Renault ütközött össze hétfőn délután Gyomaendrődön, az Endrődi út és a 44-es számú főút kereszteződésében. Az Opel Combo vezetője figyelmen kívül hagyta az elsőbbségadás kötelező jelzőtáblát, így összeütközött a neki jobbról, Szarvas felől érkező Renault-val. Az ütközéstől mindkét autó nekicsapódott egy, az út szélén parkoló Chevrolet-nek. A balesetben egy férfi szenvedett súlyos, míg három nő könnyű sérülést.
Hétfőn délután Szeghalom belterületén egy személyautó és egy motor ütközött. A motoros könnyű sérülést szenvedett.
Villanyoszlopnak ütközött egy Skoda ma (kedd) hajnalban Gádoroson, a Fő utcában. Az autó vezetője az elsődleges vizsgálatok szerint ittassága miatt tért le az útról, és ütközött az oszlopnak. A férfi a baleset után elhagyta a helyszínt. A rendőrök azonban a kocsiban talált személyi iratok alapján megtalálták az ittas férfit, akit előállítottak. Az orvosi vélemény szerint erősen ittas állapotban ült a volán mögött. Az autóban kb. 30 000 Ft kár keletkezett.

-->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!