Közélet

2006.04.03. 11:16

Harmadik lett az első nagy versenyén

Harmadik helyezett lett az Országos Gasztronómiai Szövetség márciusban megtartott, idei országos versenyén egy fiatal gyomaendrődi mesterszakács, Tímár Albin.

(j)

Tímár Albin a hidegkonyhai készítmények kategóriájában „Szárnyasparádé” fantázianevet viselő kompozíciójával a harmadik helyezést érdemelte ki.
A mesterszakács elmondta: a nyolcszemélyes dísztálon olyan különlegességek voltak, mint például a csirkemájhab és a szárnyas galantin (szárnyasmellből készült különlegesség). Tímár Albin tavaly tette le a mestervizsgát, s ez volt az első jelentős versenye.
Úgy gondolja, nem áll meg itt, hanem szeretné minél hamarább nemzetközi gasztronómiai versenyen is megmérettetni magát.
A gyomaendrődi mesterszakács sikeréről az árpilis 9-i Vasárnapi Békés Megyei Hírlapban bővebben is olvashatnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!