Közélet

2006.04.30. 09:02

Ettek, ittak, ruházkodtak - fizetni nem akartak

Egy család akart fizetés nélkül “bevásárolni” szombaton este a békéscsabai Tescoban. A 28 éves vésztői asszony 7 éves kislányával és 4 éves kisfiával ruhákat próbálgatott. Az apa is velük volt, aki a ruhaválogatás közben a családdal együtt csokit és cukorkát evett, valamint üdítőt ivott.

BEOL

Persze úgy, hogy előtte nem fizette ki azokat. A felpróbált ruhákat pedig magukon hagyták, és úgy akartak – fizetés nélkül - elmenni a hipermarketből. Mindezt az áruház biztonsági munkatársa az egyik kamera segítségével figyelte, és értesítette a rendőrséget. A lopással okozott kár közel 33 000 forint. Ebből az árucikkek visszaadásával 18 000 Ft térült meg.

Gyulán fogtak el a rendőrök egy férfit, akit az egyik Budapesti Rendőrkapitányság körözött. A 40 éves férfit előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, kihallgatták, majd szabadon engedték.
Elesett egy motoros lány szombaton délután Orosházán a Budai Nagy Antal utcában. A Yamaha kismotoron egy fiút vitt. A lány valószínűleg gyakorlatlansága miatt vestzette el egyensúlyát, elestek a motorral, és a menetirányuk szerinti baloldali füves útpadkára sodródtak. A lány 8 napon belül, míg a fiú 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A motorban kb. 5 000 Ft anyagi kár keletkezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!