Közélet

2006.04.18. 17:13

Eligazítást tartott, majd szerelembe esett Gyurcsány Ferenc

Orosháza és környékének 12 éve szocialista országgyűlési képviselője, dr Vastagh Pál ajánlotta az orosházi piactéren várakozó tömeg figyelmébe a városba érkező miniszterelnököt, Gyurcsány Ferencet kedd délután.

(cs)

Azért jön, hogy eligazítást adjon vasárnapi döntésünkhöz, miként járulhatunk hozzá, hogy Magyarországnak ismét szocialista kormánya legyen — fogalmazott a képviselő a miniszterelnök színpadra lépésekor.
— Jó érzéssel jöttem a 60 éves Orosházára, ahol nem is olyan bonyolult ez a mostani helyzet. 9 napja győztünk, vasárnap nyerünk, mert van egy térséget építő jelöltje ennek a körzetnek, Fetser János. Húzzunk bele! — bíztatta hallgatóságát Gyurcsány Ferenc, majd a kistérségben élő szlovákok, magyarok, fiatalok és idősek együttélési kultúráját, az összefogás iránti igényét méltatta. Beszéde közben egy színpadhoz szaladó 2 éves kislány, Dorina zökkentette ki gondolatsorából a politikust. Félbeszakítva kampánybeszédét, elvarázsolva nézte Gyurcsány Ferenc a gyereket, majd így szólt: — Elcsavarod a fejünket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!