Közélet

2006.04.20. 08:56

A házigazda zavarta meg a tolvajt és más történetek

A geszti házigazda felébredvén észlelte az udvarán a neszezést, s megzavarta a tolvajt, így az elkövető „csak” 10 kilogramm sonkát, 3 szál szalámit, 1 szál füstölt vékonykolbászt, egy NDK-gyártmányú légpuskát vitt magával.

B. I.

Az okozott kár 30 ezer forint, a Sarkadi Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az ügyben. Nem unatkoznak mostanság a sarkadi zsaruk...

 

Sarokcsiszolót, fúrót
A közelmúltban egy geszti ingatlantulajdonos jelentette a Sarkadi Rendőrkapitányságon, miszerint ismeretlen elkövető a lakatot lefeszítve jutott be lakatlan ingatlanába, s onnan edényeket, faliórát, kapát, gereblyét, 2 darab PB-gázpalackot, húsdarálót, mákdarálót, kályhát, sarokcsiszolót és fúrógépet tulajdonított el. A lopással okozott kár 60 ezer forint.

 

Ajtókifeszítéssel
Sarkadi sértett jelentette nemrégiben a helyi rendőrkapitányságon, miszerint ismeretlen tettes a Sánc és a Nagykert utca által határolt, úgynevezett Puskás-dűlő területén lévő szerszámtárolójába betört s onnan kapát és gereblyét tulajdonított el. Az ügyben lopás vétség miatt indult eljárás.

 

Ittasan randalírozott
Csörömpölt a buszváró alumínium lemeze a közelmúltban egyik este Körösnagyharsányban. Amint utóbb a rendőrség kiderítette B. F. (28) helyi lakos ittasan randalírozott, ő tépte le a buszváró oldalfalait. Ellene rongálás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

 

Telefonbetyárok buktak
Nemrégiben akkor még ismeretlenek betörték Geszten a könyvtár ablakát, s megrongáltak egy nyilvános távbeszélő állomást. A Sarkadi rendőrkapitányság utóbb kiderítette: K. L. (20) helyi fiatalember és társai rongáltak a határ menti zsáktelepülésen. Az okozott kár 50 ezer forint, az ügyben rongálás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

 

 

B. I. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!