Közélet

2006.04.14. 09:13

A buszvezető esete a rendőrautóval

Egy busz tolatott neki egy rendőrautónak csütörtökön reggel Szarvason. A baleset a buszpályaudvaron történt. A busz vezetője az egyik kocsiállásból tolatott ki, amikor nekiütközött az út jobb szélén parkoló szolgálati kocsinak. Senki sem sérült meg, a rendőrautóban kb. 30 ezer forint értékű anyagi kár keletkezett – kaptuk a tájékoztatást a megyei főkapitányság szóvivőjétől.

BEOL

Szombati Andrea arról is beszámolt, hogy árokba borult egy személyautó csütörtökön este negyed 6 körül Gyula külterületén. A kocsi sofőrje ittas volt, valószínűleg ezért hajtott menet közben a jobboldali útpadkára, majd beleborult a vízelvezető árokba. A sofőr nem sérült meg, de a jobb első ülésen utazó férfi könnyű sérülést szenvedett.
Kukákat loptak Békéscsabáról a Tégla sorról. Csütörtökön késő este tett bejelentést egy ott lakó, hogy a garázsok között álló 5 db fém konténerből valaki kettőt elvitt. A tárolóedények értéke kb. 120 ezer forint.
Kétszáz liter gázolajat loptak két IFA teherautóból Békésszentandráson. Egy Szentesi úti telephelyen talált rá a két járműre a tolvaj. A zárt telep kerítését kibontotta, így férkőzött a teherkocsik közelébe, majd megcsapolta őket mintegy. 50 ezer forint kárt okozva ezzel a járművek üzemeltetőjének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!