Közélet

2005.11.03. 07:53

A nagy fogás

Gyomaendrődön tört be egy horgászboltba ismeretlen tettes. A tolvajnak majdnem egy millió forint értékben sikerült horgászfelszereléseket lopnia. Várhatóan nem örülhet sokáig zsákmányának, hamarosan fennakad a rendőrség hálóján.

BEOL

Közlekedési balesetek:
Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt szerdán délelőtt fél 10 körül Békéscsabán a Magyar utcánál, a Fényesi Szőlők részen található, fénysorompóval biztosított vasúti átjáróban. Egy gépjárművezető oktató tanulójával a Magyar utca felől közelítette meg a vasúti átjárót. Amikor azonban a Fiat típusú személyautóval a vasúti sínekre hajtottak, összeütköztek egy Békéscsaba felől érkező vonattal. A mozdony az autót kb. 150 méteren át tolta maga előtt. Az ütközés következtében a jobb első ülésen ülő 25 éves békéscsabai férfi, az oktató, olyan súlyosan megsérült, hogy a kórházba szállítása közben életét vesztette. A nő, aki tanulóként vezette a kocsit súlyos sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja.

Árokba borult egy lassú jármű szerdán délután Békéscsabán a Szemián utcában. A pótkocsis járművet egy férfi vezette, aki nem sérült meg a balesetben.

Egy személygépkocsi és egy kerékpáros ütközött össze szerdán délután fél 3 körül Újkígyós lakott területén kívül. A biciklis a település központja felől a Csanádapácai út felé tartott, és a neki jobbra eső szennyvíztisztó kapubejárójára szeretett volna lekanyarodni. Eközben ütközött össze a mögötte haladó, őt kikerülni készülő Forddal. A rendőrség az utat a helyszínelés idejére fél szélességében lezárta. A biciklis férfi, aki az elsődleges vizsgálatok szerint ittas volt, 8 napon túl  gyógyuló csonttörést szenvedett.


Egyéb esetek:
Betörtek egy horgászboltba Gyomaendrődön. A Fő úton működő üzletben szerdára virradó éjjel járt a tolvaj, és onnan kb. 800. 000.-Ft értékben vitt el horgászfelszereléseket.

Feltörtek egy autót szerdára virradó éjjel Szarvason a Béke lakótelepen. Az elkövető a Volkswagen egyik ajtaját feszítette ki, és az utastérből elvitt egy kb. 30. 000.-Ft értékű rádiós magnó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!