Közélet

2005.10.18. 07:47

Kétszer ütötték el

Először egy személyautóval, majd egy teherautóval ütközött hétfő délután egy kerékpározó asszony Gyulán. Annak ellenére, hogy a járművekben kb. 150.000.-Ft kár keletkezett, a nő csak könnyebb sérülést szerzett – rendőrségi hírösszefoglaló.

BEOL

Közlekedési balesetek:
Gyulána Kálvin utcában hétfőn délután baleset ért egy biciklis asszonyt. A nő összeütközött egy személyautóval, majd egy  teherautóval és könnyebben megsérült. A járművekben összesen kb. 150. 000.-Ft kár keletkezett.

Lesodródott az útról egy autó Orosháza külterületén hétfőn délután. A baleset fél 3 körül történt. A kocsit egy nő vezette, aki eddig ismeretlen okból először a jobb oldali útpadkára tért le, majd átsodródott az út menetirány szerinti bal oldalára. Onnan újra jobbra kormányozta az autót, de nem tudta az úton tartani. Az árokban állt meg. A nő könnyebb sérülést szenvedett.

Egyéb esetek:
Zastava rendszám volt a Wartburgon. Gyulán, a Csabai úton hétfőn délután állítottak meg a rendőrök egy Wartburgot, melyről kiderült, hogy már korábban kivonták a forgalomból. Így kerülhetett rá egy szintén forgalomból kivont Zastava rendszáma. A Wartburg tulajdonosa ellen a rendőrség eljárást indított.

Betörtek hétfőre virradó éjjel Mezőkovácsházán az Öregház sörözőbe. A tettes az italmérő helyről kb. 150. 000.-Ft értékben vitt el dohányárut.

Nyitva hagytak egy autót hétfőn délután Békéscsabán az Andrássy úton. A kocsival a tulajdonosa az ún. U alakú háznál állt meg, majd 10 percre őrizetlenül hagyta a járművet. Ez alatt valaki kivette az utastérből a mobiltelefonját, a pénztárcáját, amiben iratok és készpénz is volt. A bűncselekmény miatt összesen kb. 41. 000.-Ft kár érte az autó tulajdonosát.

Kigyulladt egy családi ház fáskamrája hétfőn reggel Békésen. A tűz miatt kb. 15. 000.-Ft anyagi kár érte a  ház tulajdonosát.

Békésen az egyik tanyáról elloptak öt birkát. A jószágok még szombatra virradó éjjel tűntek el. A gazdát 200. 000.-Ft kár érte.

Egy Szarvas külterületén lévő tanyáról hétfőn a délutáni órákban elloptak egy utánfutót. A Lady típusú, piros színű, XPW – 457-es forgalmi rendszámú jármű értéke kb. 50. 000.-Ft. Az ismeretlen elkövetőt és az utánfutót is keresi a rendőrség

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!