Közélet

2005.10.26. 08:18

Kék hírek

Piroson áthajtó autós ütött el egy zebrán átkelő gyermeket kedd kora este Békéscsabán. A gyerek szerencsére csak könnyebb sérülést szenvedett. Többek között ez az eset is olvasható a mai rendőrségi hírösszefoglalóban.

BEOL

Közlekedési balesetek:
Baleset történt Gyomaendrődön az Apponyi út és az Endrődi út kereszteződésében. Egy kerékpáros és egy személyautó ütközött össze. A kerékpáros könnyű sérülést szenvedett.

Egy ittas férfit ütött el egy autós hétfőn Békéscsabán. A 47 éves férfi a Szekér utcánál a 44-es számú főúton a biciklijét tolva próbált átmenni az úttesten, de nem adott elsőbbséget a főúton Szarvas irányába tartó személyautónak. Az autó vezetője már nem tudott megállni, elütötte a férfit, aki súlyosan megsérült. A férfi az elsődleges vizsgálatok alapján ittas volt, amikor a baleset történt.

Valószínűleg a piroson hajtott át az az autós, aki elütött egy gyermeket kedden kora este Békéscsabán. A baleset az Orosházi úton történt háromnegyed 6 körül. A Toyota vezetője a Gyár utca irányából a Bessenyei utca felé tartott, amikor a rendőrség elsődleges adatai szerint a jelzőlámpa tilos jelzése ellenére behajtott a kereszteződésbe, és elütötte azt a biciklis fiút, aki a gyalogátkelőhelyen a zöldön ment át. A fiú könnyebben megsérült. Az autóban kb. 50. 000, míg a kerékpárban kb. 10. 000.-Ft kár keletkezett. A baleset körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja.

Egy tolató autós ütött el egy motorost kedden délután Orosházán a Kossuth utcában. Az orosházi férfi figyelmetlenül tolatott, nem vette észre, hogy mögötte áll egy motoros. Nekiütközött, de a motoros nem sérült meg.

Nekiment egy lezárt sorompónak egy motoros kedden Orosházán. A baleset kedden este valamivel fél 7 előtt történt. A fiatalkorú fiú segédmotorjával a Szentesi úton hajtott, amikor nekiütközött a vasúti átjáró lezárt sorompó rúdjának. A fiú elesett, és 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A motorban és a sorompóban összesen kb. 10. 000.-Ft kár keletkezett.

Egyéb esetek:
Két egymás mellett lévő lakásba törtek be ismeretlenek kedden délelőtt Békéscsabán. Az Andrássy út egyik házában történt az eset. A tettes két első emeleti lakásba is bement, és ékszert, különböző használati tárgyakat, valamint készpénzt vitt el összesen kb. 115. 000.-Ft értékben.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság eljárást indított egy férfi ellen, aki lopott az egyik áruházból. A lefülelt tolvaj Békéscsabán a Lencsési úti Profi áruházból próbált meg elvinni 499.-Ft értékű árut.

Egy brifkóért törtek fel egy autót kedden kora este Békéscsabán. Az Opelt a gazdája a Lenkey utca és a Berényi út kereszteződésében állította le valamivel fél 6 előtt. Fél 6 után néhány perccel visszament a kocsihoz, de akkorra már valaki kivette belőle a két ülés között hagyott levéltárcát.

Betörtek Gyulán a Sarkadi úton a Menő Manóba. Az italmérő helyről kedden reggel érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy az éjszaka folyamán valaki betört a presszóba, és ott több játékgépet felfeszített. A rongálási és lopási kár értékéről egyelőre nincsenek pontos adatok.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!