Közélet

2005.09.30. 13:26

Tapizta a futólányt, szemérem elleni erőszakért felel

Békéscsabán az Élővíz-csatorna melletti kerékpárúton sokan futnak reggelenként és esténként a Veszely Csárdáig és vissza. A mozgás szerelmesei között elterjedt, hogy egy 24 éves nőt szexuálisan molesztáltak augusztus végén. Szerencsére a 34 éves megyeszékhelyi férfit lakossági bejelentés alapján a minap sikerült elkapnia a rendőrségnek.

(c)

A 24 éves hölgy augusztus 28-án 20 óra körüli időben futott Békéscsabáról a kerékpárúton a Veszely Csárdáig, majd vissza. Eközben vette őt üldözőbe az akkor még ismeretlen elkövető. A férfi először a melleit, a nemi szervét fogdosta a lefogott nőnek, majd megpróbálta a bokorba rángatni. Két közelgő kerékpárost meglátva menekült el a támadó, akit a minap azonosított a rendőrség. A 34 éves férfira — aki beismerte tettét — szemérem elleni erőszakért kettőtől nyolc évig terjedő börtönt szabhatnak ki. A fogdosós gyanúsítottat a rendőrség kezdeményezésére a bíróság ma délelőtt előzetes letartóztatásba helyezte. A fantomkép alapján sikerült az elkövetőt fülöncsípni. A tettes szúrós tekintete, furcsa nézése a sértettnek és a bejelentőnek is feltűnt.
A közelmúltban már a harmadik szexuális molesztálót fogta el a csabai rendőrség. Az egyik férfi orális szexre akart kényszeríteni egy felszolgálónőt, a másik vécézni indult kislányra támadt rá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!