Közélet

2005.09.10. 09:26

Busz mögül lépett ki a gyerek

Gábortelep belterületén a menetrendszerint közlekedő autóbusz mögül kiszaladó gyermekkorút az autóbusz mellett lassan elhaladó személygépkocsi vezetője a fékezés ellenére elütötte – olvasható más balesetek és autófeltörések mellett a rendőrség napi hírösszefoglalójában.

BEOL

Pénteken 12 óra 20 perckor Békéscsabán egy gyermekkorú személy nem vette észre a menetirány szerinti jobb oldalon parkoló személygépkocsit és a bal hátuljának ütközött. A kerékpáros könnyű sérülést szenvedett.

Gábortelep belterületén a menetrendszerint közlekedő autóbusz mögül kiszaladó gyermekkorút az autóbusz mellett lassan elhaladó személygépkocsi vezetője a fékezés ellenére elütötte. A fiatalkorú könnyű sérülést szenvedett.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság pénzhamisítás bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy makói férfit.

Feltörtek két személygépkocsit Békéscsabán. Az egyiket a Kvasz András utcában: az ott parkoló Fiat gépkocsi ablakát törte be ismeretlen elkövető és a cd-s autórádiót tulajdonított el. A bűncselekménnyel 25.000 forint, a rongálással 20.000 forint kárt okozott.
A másik egy Fövenyes utcában parkoló Peugeot feltörése volt. A személygépkocsi jobb első ajtaját nyitotta ki ismeretlen elkövető. Itt a bűncselekménnyel okozott kár 65.000, míg a rongálással okozott 20.000 forint.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!