Közélet

2005.09.08. 10:18

Balesetek: bicikliseket ütöttek el

A rendőrség napi hírösszefoglalójában szereplő számos baleset között négy olyan eset is szerepel, melynek elszenvedője kerékpáros volt. A rendőrségi hírek egyikében egy 15 éves személy előállításáról is olvashatunk...

BEOL

Közlekedési balesetek:

Békéscsabán szerdán 15 óra 15 perc körül egy fiatalkorú az általa vezetett segédmotorkerékpárral közlekedve nem tartott kellő követési távolságot, és a vele azonos irányban és forgalmi sávban közlekedő, forgalmi okból fékező tehergépkocsinak hátulról nekiütközött. A balesetben a motoros 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Békés külterületén 17 óra 10 perckor egy kerékpáros haladása során hátranézett, eközben azonban eltávolodott az út szélétől, és elékanyarodott az őt éppen előzni szándékozó személygépkocsinak.
A gépkocsi vezetője az ütközést már nem tudta elkerülni, így elütötte a kerékpárost, aki 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

A 4643. sz. út és a bakuci bekötőút kereszteződésében kanyarodás közben két személyautó ütközött össze. Az egyik jármű vezetője elékanyarodott a vele szemben haladó másik autónak. A előbbi jármű vezetője könnyebben sérült meg, az anyagi kár azonban jelentős.

Gyulavári belterületén egy balra kanyarodni kívánó személyautó vezetője nem biztosított továbbhaladási elsőbbséget a vele szemben, egyenesen haladó kerékpárosnak, és összeütköztek. A balesetben a kerékpáros súlyos sérülést szenvedett.

Orosháza belterületén egy kereszteződéshez érve egy személygépkocsi vezetője az „elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla utasítása ellenére az útkereszteződésbe hajtott, és elütötte a balról érkező kerékpárost, aki 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Egy Gyomaendrőd külterületén közlekedő személygépkocsi vezetője haladása során nem tartott kellő oldaltávolságot a vele azonos irányban közlekedő kerékpáros mellett, így összeütköztek. A balesetben a kerékpáros 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Egyéb események:

A Békési Rendőrkapitányság előállított egy 15 éves személyt, aki a nyári szünetet követően nem ment vissza az intézetbe, tanulmányait nem kezdte meg.

Egy Mezőkovácsházán parkoló személygépkocsi jobb első ablakát ismeretlen személy törte be kedden 22 óra és másnap reggel 7 óra 30 perc közötti. Az autóból egy CD-s rádiósmagnó tűnt el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!