Közélet

2005.07.29. 09:29

Újabb biciklis baleset

Rendőrségi hírek: újabb biciklis baleset az elsőbbségadási szabályok mellőzése miatt, ismét gyermekkorú résztvevővel; eltűnt pénztárca a Gyopárosfürdői strandon...

BEOL

Közlekedési balesetek:

Villanyoszlopnak ütközött egy Lada vezetője csütörtökön délelőtt Újkígyóson. A nő a Hosszú utcán hajtott autójával, amikor megelőzött három biciklist. Az előzésből visszatérve azonban lehajtott a menetirány szerinti jobboldali útpadkára, majd átsodródott a baloldalra, ahol egy villanyoszlopnak ütközve állt meg. Az autó oldalára borult, a nő 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett. A helyszínelés idejére a rendőrség az utat teljes szélességében lezárta, az autót a tűzoltók állították újra kerekeire. A villanyoszlopban kb. 100. 000.-Ft, míg az autóban kb. 60. 000.-Ft kár keletkezett.

Egy biciklis gyermeket ért baleset szerdán este Orosházán. A fiú a Kossuth téren a Szentesi út felől a Rákóczi út irányába hajtott, a Rákóczi úthoz érve azonban nem adott elsőbbséget egy Ford Escortnak. A biciklis gyermek nekiütközött az autó oldalának, de nem sérült meg.

Dévaványán a Sirály és a Hajós utca kereszteződésében történt baleset csütörtökön kora délután. Egy Renault vezetője nem adott elsőbbséget egy motorosnak. A Simson segédmotort vezető  férfi így nekiütközött az autónak, és 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Körösladány külterületén egy tehergépkocsi ütközött össze egy segédmotorral. Ebben a balesetben a motoros könnyebben sérült meg.
Füzesgyarmat
külterületén csütörtökön összeütközött két kerékpáros. Egyikőjük könnyebben megsérült. Kunágota beleterületén egy teherautó elütött egy gyalogost, aki könnyebben megsérült.

Az elmúlt 24 órában tehát a Békés megye útjain történt közlekedési balesetekben négy személy szenvedett könnyű sérülést, és egy személy sérült meg súlyosan.

Egyéb esetek:

A Gyulai Rendőrkapitányság ügyeletére csütörtökön reggel érkezett bejelentés, hogy Dénesmajorban az Állomás utcán a könyvtár ablakait valaki megrongálta. A tettes az egyik hátsó ablakot törte be egy tégladarabbal. Az anyagi kár kb. 6. 000.-Ft.

Egy nyitott Trabantból vittek el 170. 000.-Ft-ot Orosházán. Az eset csütörtökön reggel 8 óra és délután 4 óra között történt. Az autót a tulajdonosa a Borostyán utcában állította le, de nem zárta be. Így tűnt el belőle a pénze, valamint az iratai. A férfit összesen kb. 200. 000.-Ft kár érte.

Orosháza Gyopárosfürdőn a strandon egy őrizetlenül hagyott táskából eltűnt egy pénztárca. Csütörtökön délután az uszoda melletti kismedence mellett rakta le a táskát a tulajdonosa, de mire visszament, már nem találta meg benne a tárcát, amiben 30. 000.-Ft készpénzt tartott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!