Közélet

2005.07.20. 09:19

Rendőrségi hírek

Kedden a kórházban meghalt az a sarkadi férfi, aki hétfőn a kora esti órákban az utcán elesett és megsérült. A baleset Sarkadon a Gyulai úton történt – tájékoztatott a rendőrség. További kékhírek...

BEOL

Közlekedési balesetek:

Egy kisteherautó elé hajtott egy biciklis gyermek kedden délelőtt Sarkadon. A baleset az Ady Endre utcában történt. A lány a kerékpárútról úgy kanyarodott az úttestre, hogy nem adott elsőbbséget egy kisteherautó vezetőjének. Összeütköztek, és a balesetben a gyermek könnyebben megsérült.

Orosházán a Szentesi úton kedden reggel egy járműszerelvény és egy személyautó ütközött össze. A személyautó vezetője figyelmetlenül indult el egy kapubejáróból, és elékanyarodott a neki jobbról érkező teherautónak. A járműszerelvény az autó hátuljának ütközött. A balesetben nem sérült meg senki.

Egyéb esetek:

Keddre virradó éjjel feltörtek egy szerszámtároló faházat Békéscsabán a Nagyréten. Egy bekerített hétvégi ház udvarára mentek be a tettesek és a lezárt szerszámos kamra ajtajáról lefeszítették a lakatot, majd kinyitották az ajtót. A tárolóból egy rotációs kapát és egy fűnyírót vittek el. A kisgépek értéke 60.000 forint.

A kórházban meghalt az a sarkadi férfi, aki hétfőn a kora esti órákban az utcán elesett és megsérült. A baleset Sarkadon a Gyulai úton történt. A fején megsérült 48 éves férfit akkor a mentőszolgálat kórházba szállította, ahol kedden életét vesztette. A történtekkel kapcsolatban idegenkezűség gyanúja nem merült fel, a haláleset körülményeit a Sarkadi Rendőrkapitányság államigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

Kedden délután Kevermes belterületén egy leszakadó faág ráesett egy járműszerelvény vezetőfülkéjére. Az ág a viharos szél miatt tört le. A traktor az úttesten keresztbefordulva állt meg, a vezetője 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!