Közélet

2005.05.10. 12:12

Rendőrségi felhívás két eltűnt lány ügyében

A Szarvasi Rendőrkapitányság két eltűnt fiatalkorú lány ügyében folytat államigazgatási eljárást. Az egyik lányt február óta keresik, másik lány pedig március eleje óta tartózkodik ismeretlen helyen.

BEOL

Nagy Ilona 14 éves, Dévaványáról tűnt el. 2005. február 4-én nem ment haza nevelőjéhez az iskolából. A lány kb. 150 cm magas, vékony testalkatú, hosszúkás arcú, szeme kék, haja szőkésbarna, arca pattanásos, a bal bokáján pedig műtéti heg látható.

 

 

Zsigmond Annamária 16 éves dévaványai lakos 2005. március 5-én Gyuláról, a nevelőotthonból ment el. Zsigmond Annamária kb. 150 cm magas, molett testalkatú, kerek arcú, szeme zöld, haja festett fekete, bal orrcimpájában ékszert visel. Eltűnésekor vajszínű póló, farmernadrág és dzseki, valamint piros-fekete sportcipő volt rajta.

 

 A rendőrség kéri, hogy aki bármit tud a két lányról, esetleg jelenlegi tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést a rendőrségen. A legközelebbi rendőri szervet a 107-es és a 112-es ingyenesen hívható segélyhívószámokon lehet elérni, de a „telefontanú” (80) 555-111-es telefonszámán is várják a bejelentéseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!