Közélet

2005.05.21. 10:59

Kerti bútorokat szerszámokat, birkát és autómagnót loptak

A mai rendőrségi összefoglalóból kiderül, hogy a télen jellemző kolbász- és más élelmiszerlopásokkal ellentétben, a szezonnak megfelelően, a kerti szerszámok eltulajdonítása szaporodott meg térségünkben...

BEOL

Közlekedési balesetek:

Pénteken délelőtt baleset történt Békéscsabán a Gyöngyösi utca és a Franklin utca kereszteződésében. Egy Renault vezetője ki akart kerülni egy álló autót, de nem adott elsőbbséget a neki szemből érkező Ford vezetőjének. A két autó összeütközött és egy személy nyolc napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett.

Gyulán a Dob utcában pénteken reggel egy autós ki akart kanyarodni egy ház bejárójából, de a manőver közben nekiütközött egy másik autónak. A balesetben senki sem sérült meg, az anyagi kár a két járműben összesen kb. 500 000 Ft.

Egy kerékpáros okozott balesetet pénteken délután Gyulán, a Fehér-Körös hídjának Gyulavári felőli végénél. A biciklis férfi gyulavári irányába hajtott, amikor eddig ismeretlen okok miatt áttért a menetiránya szerinti baloldali forgalmi sávba, és ott összeütközött egy személyautóval. A balesetet a kerékpáros sérülés nélkül megúszta. A bicikliben 3 000 Ft anyagi kár keletkezett.

Egyéb események:

Kondoroson, a Csabai úton még csütörtökön késő este ismeretlenek bementek egy ház udvarára. Egy fűnyírót és kerti bútorokat vittek el összesen közel 70 ezer forint értékben.

Péntekre virradóra Kondoroson a Kinizsi utcában az egyik ház teraszáról tűnt el egy fa kanapé. A bútor értéke 20 ezer forint.

Pénteken kora hajnalban, 2 óra és 4 óra között Mezőberényben, az Ókert utca egyik házában járt illetéktelen. A tolvaj kb. 67 ezer Forint értékben szerszámokat vitt el.

Muronyban betörtek az általános iskolába. Az Ady utcában működő oktatási intézmény egyik irodájában két szekrényt feszítettek fel és 10 000 Ft készpénzt vittek el.

Bélmegyer külterületén az egyik tanyából péntekre virradóra hat birkát lopott el valaki.

Pénteken reggel érkezett a bejelentés a rendőrségre, hogy Kamuton a Petőfi utcában lévő általános iskola egyik ajtaját valaki kifeszítette. A tettes az első emeleten az egyik irodába bement és onnan 10 000 Ft készpénzt vitt el. A rongálással kb. 20 000 Ft kárt okozott.

Magyarbánhegyesen péntekre virradó éjjel betörtek a Kossuth utcában működő Telpicz Büfébe. A tettes a büfében működtetett nyerőautomatát feszítette fel, és abból egyelőre ismeretlen összegű készpénzt vitt el.

Orosházán péntekre virradóra két autót is feltörtek. A Szabó Dezső utcában egy Opel Corsát rongáltak meg. A tettes az autó jobb első ablakát törte be és egy cd-tárat, valamint egy cd-tokot vitt el az autóból. A Tas utcában egy másik autó tulajdonosának okoztak kárt ismeretlenek. A módszer azonos volt, a jármű jobb első ablakát betörték, majd egy Sony cd-lejátszós autórádiót vittek el belőle. A készülék értéke 25 000 Ft.

Szarvason a Malom utcában péntekre virradó éjjel két autót öntöttek le maró hatású folyadékkal. A járművek tulajdonosait kb. 500 000 Ft kár érte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!