Közélet

2005.05.25. 08:22

Bontott csirkét loptak Kevermesen

Egy kevermesi lakásba keddre virradó éjjel törtek be. A tettes az ablakon keresztül ment be és egy rádiót, valamint a hűtőszekrényből egy bontott csirkét vitt el – kaptunk tájékoztatást a rendőrségtől. A kékhírek napi összefoglalójában balesetek, rongálás és postaláda gyújtogatás mellett erről is olvashatunk.

BEOL

A BÉKÉS MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG ÖSSZEFOGLALÓJA:

Közlekedési balesetek:

Egy kerékpáros ütközött neki egy személyautónak hétfőn késő este Sarkadkeresztúron. A biciklis a Rákóczi utcában ment neki egy autónak. A balesetben senki sem sérült meg, az autóban kb. 50.000 forint anyagi kár keletkezett.

Szarvas és Békésszentandrás között a 44-es főúton baleset történt kedden délután. Egy autó vezetője a 71. kilométer szelvénynél lévő útkereszteződésnél balra akart kanyarodni, de nem adott elsőbbséget a neki szemből érkező kistehergépkocsinak. A két jármű összeütközött, de a balesetben senki sem sérült meg. Az anyagi kár kb. 230.000 forint.

Egyéb esetek:

Békéscsabán a Gyóni Géza utcában kedden kora hajnalban valaki be akart menni egy üzletbe. A kereskedés bejáratát megpróbálta befeszíteni, majd egy tégladarabbal betörte az ajtó üvegét. Az üzlethelyiségbe végül nem sikerült bemennie, a rongálással azonban 50.000 forint kárt okozott.

Egy postaládát gyújtottak fel ismeretlenek a napokban Békésen egy lépcsőházban. Az Ady utcai ház közös képviselője jelentette be a rendőrségen, hogy hétfőn este 9 óra körül valaki felgyújtott egy postaládát. A tüzet eloltották, senki sem sérült meg.

Egy bontott csirkét és egy rádiót vittek el egy házból Kevermesen. A Petőfi utcában lévő lakásba keddre virradó éjjel törtek be. A tettes az ablakon keresztül ment be és egy rádiót, valamint a hűtőszekrényből egy bontott csirkét vitt el. A házban lakót a bűncselekmény kapcsán 5.000 forint kár érte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!