Közélet

2005.04.21. 13:01

Virágok Vasárnapja ötödször

Bambuszokat, pálmákat és bonsai-kiállítást is láthatnak azok, akik május 8-án ellátogatnak a Gyulai Virágok Vasárnapjára. A programnak – melyet immár az ötödik alkalommal rendez meg a fürdőváros önkormányzata – ismét a gyulai belváros lesz a helyszíne.

BEOL

A Városház utcában május 8-án, egész nap virágkiállítás és -vásár várja majd az érdeklődőket. A korábbi évek sikerének nyomán ismét lesz bonsai-kiállítás is: a távolkeleti növény-kultúrát bemutató „tárlatnak” és az azt kísérő szakmai előadásnak a városi könyvtár ad otthont. Ez egyébként nem csak vasárnap, hanem egész hétvégén látogatható lesz majd.
– A résztvevő kiállítók száma évről-évre növekszik, az idén már 44 cég vesz részt a rendezvényen, ahová a különlegességeket kedvelőknek is érdemes ellátogatni, mivel egy bambuszokkal és pálmákkal foglakozó cég is jelezte részvételi szándékát – tudtuk meg Morár Ildikótól, az gyulai önkormányzat munkatársától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!