Közélet

2005.04.04. 17:06

Keményen fellépnek a kábítószer-terjesztők ellen

A Békés megyei rendőrség keményen ráállt a kábítószer-üldözésre. Ez azt jelenti, hogy a fogyasztók mellett egyre több terjesztőt is nyakoncsípünk — fogalmazott hétfői sajtótájékoztatóján dr. Hajdú Antal ezredes, a megyei főkapitányság bűnügyi igazgatója.

(c)

— Nem tudom, miként került az autóba az anyag — ezzel védekezik egyelőre a 27 éves békéscsabai P. László, akit szombaton Kondoroson, a közúton kapcsoltak le a kommandósok. A férfi Audijában 47,7 gramm speedport és 99 extasy tablettát találtak.) A gyorsteszt alapján P. László is fogyasztott kábítószert.

A gépkocsit nem véletlenszerűen állították le a rendőrök, ugyanis előzetesen rendelkeztek információkkal. A fogyasztók után immáron a terjesztők is egyre inkább képbe kerülnek.
— Szarvason 20 gyanúsítottja van egy decemberben kirobbant kábítószeres ügynek — hangsúlyozta dr. Hajdú Antal ezredes, a megyei főkapitányság bűnügyi igazgatója. — Tizenkét fogyasztó mellett nyolc embert árusítással gyanúsítunk. Közülük hárman jelenleg is előzetes letartóztatásban vannak — közölte az ezredes.

Eldorádós kapcsolat?

A békéscsabai Eldorádó Klubot a közelmúltban azért záratta be a város jegyzője, mert az ott szórakozók közül 31 fiatal gyanúsítható drogfogyasztással. Olyan hír is szárnyra kelt, hogy a szombaton Kondorosnál nyakoncsípett kábítószer-terjesztő kapcsolatba hozható az eldorádós drogárusítással. A rendőrségen annyit közöltek: értesülésünket sem megerősíteni, sem megcáfolni nem kívánják.

(c) Eldorádós kapcsolat? A békéscsabai Eldorádó Klubot a közelmúltban azért záratta be a város jegyzője, mert az ott szórakozók közül 31 fiatal gyanúsítható drogfogyasztással. Olyan hír is szárnyra kelt, hogy a szombaton Kondorosnál nyakoncsípett kábítószer-terjesztő kapcsolatba hozható az eldorádós drogárusítással. A rendőrségen annyit közöltek: értesülésünket sem megerősíteni, sem megcáfolni nem kívánják.

-->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!